Seks viktige bekymringer når du velger terrengsykkelpedaler.

I terrengsykling er flate pedaler ikke sammenlignbare med låsepedaler når det gjelder tråkkeffektivitet, men de er også elsket av mange ryttere fordi de gir en stabil tråkkplattform samtidig som de er relativt følsomme og enkle å bruke.De flate pedalene er også nødvendige for de som ikke føler seg komfortable med låser.Som et av de tre hovedkontaktpunktene er valg av pedaler svært viktig.

Så, hva må du fokusere på når du velger terrengsykkelpedaler?

De originale fotpinnene på hele sykkelen er vanligvis relativt små.Størrelsen på pedalene påvirker direkte kontaktområdet til foten.Rundt 100 mm er riktig størrelse for en pedal.Brede pedaler vil også hjelpe rytteren til å endre kroppsvekten mer følsomt og føle seg mer komfortabel på føttene, slik at han kan tilpasse seg det forskjellige terrenget i fjellet og være mer stabil under turen.

I lang tid var de fleste pedalene som ble brukt av produsentene jevnstore og tok ikke hensyn til de forskjellige størrelsene på rytterskoene og den rimelige matchingen av pedalene.For å passe bedre til størrelsen på ryttere, har noen pedalmerker introdusert store pedaler de siste årene.

Pedalene har blitt utviklet gjennom årene, noe som har lagt til mer mote til den originale funksjonaliteten.Det finnes mange forskjellige pedalformer – X-formede broer, 'sommerfuglpedaler', strømlinjeformede design, bølgete striper og så videre.

Fargen på malingen er også sentrum for pedalspillpersonligheten, dagens markedspedal vanlig bakemaling, spraymaling, galvanisering, anodisering og andre forskjellige prosesser, lavprispedal ved bruk av bakemaling, spraymaling og annen teknisk moden lavprismåte fargelegging, i fjellet ridning uunngåelig bump, med lang tid vil vise fenomenet maling av fargen, ikke vakker.Dyre pedaler, på den annen side, bruker anodisering, galvanisering og andre dyrere prosesser for å gjøre dem mer attraktive og mindre sannsynlighet for å miste farge.

I likhet med hovedkomponentene på en sykkel er pedalene også lette.Noen pedaler er av høy kvalitet og veldig gripende, men vekten er så ekte at de drar føttene under turen og bare kan forlates.For å redusere vekten på pedalene bruker alle store merker pedaler med skjelett.Aksler av aluminium, magnesium og titanlegering brukes for å redusere vekten på pedalene.

Deltakelsen av anti-skli pigger forbedrer grepet til de flate pedalene betraktelig, og med det rette mønsteret av flate sko kan du bite føttene fast uten å bekymre deg for å skli i glatte bakker eller ta av føttene når du hopper over hindringer.

De lange, spisse piggene er mer gripende og biter seg fast i sålen, mens de butte, korte piggene gir en god anti-skli effekt når skruene er godt spredt.De butte skruene kan også redusere skadene på leggen hvis foten fjernes ved et uhell.


Innleggstid: 10. desember 2021