Produktet

Cixi Kuangyan Hongpeng Outdoor Products Factory është një kompani e madhe që është e specializuar në krijimin e altoparlantëve, dritave, veglave dhe kompjuterëve për biçikleta.

Më shumë se 10 artikuj të rinj prezantohen çdo muaj në fabrikën tonë, e cila ka më shumë se 7 vjet ekspertizë prodhimi.Këto mallra adhurohen dhe besohen nga klientët nga e gjithë bota.Meqenëse produktet tona janë të kalibrit më të lartë dhe janë të mbështetur nga disa certifikata, ju mund të blini dhe të punoni me ne me besim.Ofertat tona kryesore janëçelësi i riparimit të biçikletave, mjete për pastrimin e biçikletave, ndriçimi i biçikletave dhe të tjera.

Menaxhimi modern i ndërmarrjes përdoret nga biznesi për të krijuar një prodhim të unifikuar profesional të mjeteve të biçikletave, dizajnimin dhe zhvillimin e produktit, prodhimin e mykut dhe ndarjen e shitjeve.Ne sinqerisht shpresojmë të bëhemi një partner afatgjatë me ju!