• afhaf

PËR NE

Fabrika e produkteve të jashtme Cixi Kuangyan Hongpeng, e vendosur në gjirin e bukur Hangzhou, qendra ndodhet në Shangai, Hangzhou, Ningbo, Trekëndëshi i Artë, ndodhet në qytetin e industrisë dhe tregtisë Zhejiang, marinë, 130 kilometra në perëndim të qytetit Hangzhou, në lindje të Porti Ningbo 65 kilometra, është i ndarë nga Ura e Detit Kryq të Gjirit Hangzhou 5 kilometra, dhe Shangai përtej detit. Mjedisi elegant, transporti i përshtatshëm, informacioni, vendndodhja gjeografike të jenë të pajisura shumë nga natyra. Kushti superior që fabrika mund të sigurojë më shpejt, shërbim efikas për klientin.

Gazete

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.
Kërkim për Çmimtari