Fa'afefea ona fa'aogaina se fa'ato'aga i 4 la'asaga faigofie

Laasaga 1. Aveese le pulou pefu
O lo'o fa'amauina le kivi i luga o le fa'avili ma se fa'amau.O le tele o ala tuai e fa'amaufa'ailogaina lenei fa'amau i se pulou pefu.
Ae e te le'i o'o i le vaega e mafai ona e ave ai le gaogao o le milo, e tatau ona e aveese le pulou pefu.I lo'u tulaga o lo'o i ai se tamai avanoa i le pito o le pulou o le pulou pefu lea e oomi i totonu.E mafai ona e tu'u i totonu se sikuli fa'apalapala ulu ma se'i ese.
O isi fa'aliliuga o pulou pefu o lo'o i ai ni ma'a lautele i le ogatotonu, se pu mo se ki allen po'o ni pu se lua po'o se pine pine.O nei fa'aliliuga uma o lo'o fa'apipi'iina.
O pulou pefu muamua e seasea ma taugata.E mafua ona o le palasitika ma'ale'ale e faigofie ona fa'aleagaina ma e matele ina leiloa.Fa'aeteete la pe a taumafai e tatala.

Laasaga 2. Ave'ese le fa'amau
O lo'o fa'amauina le pipi'i ma se fa'amau.E iai la'ufa'amau fa'amau, o loʻo i ai le 14mm socket i le tasi itu ma le 8mm hex tool i le isi. I lenei tulaga o le a ou manaʻomia le socket wrench vaega.

Laasaga 3. Aveese le filifili
A sau loa le pipi o lo'o i ai pea le filifili, ona mau lea i totonu o le pa fa'ata'alo aua e le pi'o i autafa.O se mea lelei la le aveese o le filifili ma tuu i luga o le fale puipui a'o le'i aveese le pipi.

Laasaga 4. O nisi fautuaga ile fa'aogaina ole au'u toso
Ia mautinoa o loʻo faʻasolo mamao le pito i fafo pe aveese atoa.Pe o le a e pei o aʻu ma e manatu e le toe gaoioi le tosoina o le uila ona ua palapala filo nai lo le lomitusi o loʻo nofo i luga o le faʻamau.
Fa'aeteete 'aua ne'i fa'alava filo filo lelei i totonu o le pipi.Aemaise lava pe a misi le pefu o le pefu atonu e palapala filo, e faigata ai ona mauau'u tosoi le tulaga.
O le vaega filo o le tosoina o le uila e vili i totonu o le lima.A tu'u le pito feliuliua'i e oomi i le pito i lalo o puipui, tulei ia lava ma le kivi, alu ese mai le milo.
Afai e alu i totonu le tosoina o le uila pe tusa ma le afa inisi, ua lelei e te alu.A'o uuina le pipi i le lima e tasi e mafai e le isi ona fe'avea'i le lomitusi fa'asaga i le itu i le itu taumatau ma le fesoasoani a se ko'i e fetu'una'i.
E le'i i ai lava se faigata tele ia te a'u i le aveeseina o se masini i lenei meafaigaluega, e tusa lava po o le a le matutua ma le sasa.Afai e le minoi le pipi, ua na'o le faia o sina malosi faaopoopo.

HTB1993nbfjsK1Rjy1Xaq6zispXaj


Taimi meli: Iuni-12-2023